Jezdecký klub 22/23

07.09.2022 22:55

Přibíráme i nové členy. PŘIHLÁŠKA ZDE: https://forms.gle/MWi6Tvyvswgoidvk6

 

 

Všichni kdo máte o docházku zájem (staří i nový členové), prosím vyplňte formulář. Zákonné zástupce vyplňují samozřejmě jen členové do 18 let. :-) Ostatní tam napište třeba tečku nebo nějaký jiný znak. :-) První otázky slouží k ověření údajů o Vás, tyto informace slouží pro Českou jezdeckou federaci (ČJF) a Českou unii sportu (jméno, adresa, RČ, apod.) a jsou důležité pro Vaše pojištění a členství v těchto organizacích. Jen členové ČJF můžou závodit na hobby i oficiálních závodech, skládat licenci, apod. Další otázky jsou na dny, kdy budete chodit jezdit. Budu se Vám při sestavování rozvrhu snažit vyhovět, ale ne vždy je to možné. V první řadě prosím vyplňte, kolikrát týdně chcete chodit jezdit. V další otázce vyberte dva dny, ve kterých by Vám ježdění nejvíce vyhovovalo. V další označte dny, kdy by bylo možné, aby jste chodili, pokud by se na Vámi preferovaný den přihlásilo víc lidí, než je možné aby chodilo.

Počítejte s tím, že kroužek pro začátečníky je opět v pátek od 14-17 hodin (je možné dorazit i na 15.hodinu), v sobotu a v neděli. Pokud tedy hlásíte začátečníka, tak prosím vypňte jen pátek, sobotu nebo neděli. Ostatní dny bohužel není časový prostor se pověnovat začátečníkům. Ostatní dny tedy jen děti, které zvládnou spolehlivě koně na vyjíždce ve všech chodech. I plně jezdící se můžou hlásit na pátek a víkend. :-)

Sice se všechno zdražuje, ale necháváme cenu stejnou jako v minulých letech. Při docházce 1x týdně je cena 800 Kč za měsíc a při docházce 2x v týdnu je cena 1200 Kč za měsíc. Po předchozích zkušenostech prosím o zaslání platby na celé pololetí, při docházce 1x týdně 4000 Kč a při docházce 2x v týdnu 6000 Kč, měsíční platba je samozřejmě také možná, ale po předchozí domluvě. Číslo účtu je stejné 43-2855750287/0100, do zprávy pro příjemce prosím napište členské příspěvky a jméno dítěte. Stále platí to, že děti jsou úrazově pojištěni. Pojištěni jsou členové i koně také na odpovědnost za způsobenou škodu. Od pondělí do čtvrtka počítejte s časem kroužku od 15 – 18 hod. Ať se děti snaží chodit na 15 hodinu, hlavně v zimním čase, ať vše stihneme za světla. Samozřejmě i tady je možná dohoda, pokud jede autobus později, tak není problém, když někdo dorazí o něco déle. Čas je přizpůsoben počasí v zimě hlavně světlu v jarních a letních měsících končíme později a v zimě kolikrát už třeba i v 16.30. Děti mohou chodit i o prázdninách a svátcích v tyto dny může být kroužek i dřív. Nejvíc se nám osvědčila komunikace přes messenger. V sobotu a v neděli se časy mohou různit.

Pokud máte nějaké otázky, tak prosím volejte nebo pište - 731188890, jana.prokesova@gaenergo.cz 

Hezký den

Jana Prokešová